Schoolrapporten voor basisscholen

geen gedoe, gewoon gemakkelijk en mooi!

[rev_slider alias=”pdf”][/rev_slider]

Het is voor veel basisschool-leerkrachten ieder jaar weer een flinke klus om alle rapporten met de hand in te vullen. Met onze digitale schoolrapporten wordt het invullen van rapporten een stuk eenvoudiger en sneller. Daarnaast is een correctie eenvoudig uit te voeren en ziet het geprinte eindresultaat er prachtig uit. 

Scholen die gebruik willen maken van ons Digitale Rapport krijgen voor iedere groep een eigen interactief rapportbestand, in de stijl van de school. Het bestand kan geopend worden met het gratis programma Adobe Reader®. Invullen gaat eenvoudig door het inklikken van aankruisrondjes of door het invullen van tekstvakjes met cijfers of letters. Nadat ieder rapport is ingevuld kunnen ze worden afgedrukt op iedere willekeurige printer.

Kosten

De eenmalige kosten voor het laten ontwikkelen van digitale pdf-rapporten bedragen €990,- excl. btw. Hiervoor ontvangt de school voor alle 8 groepen een PDF-Schoolrapport met maximaal 2 kantjes per groep.

Schoolmappen

Om de rapporten mooi te kunnen bewaren en bij het verlaten van de basisschool als dossier mee te geven kunnen we tevens een kunststof map ontwikkelen in de stijl van de school. Deze mappen kunnen we desgewenst voorzien van transparante showtassen. Kosten hiervan zijn op aanvraag.

Dit zeggen onze klanten

OBS Noorderbreedte Veendam
‘Prettige samenwerking, goede service en vlotte levering! Er werd goed met ons meegedacht over ontwerp, kleur, lettertype, opmaak enzovoort. Communicatie verloopt soepel en vlot. Nu gaat elk kind met een mooi rapport naar huis na een rapportgesprek.’

Juf Trijntje – Hagenhofschool
‘We gebruiken deze PDF schoolrapporten al een aantal jaren en het gaat erg goed. Als ze klaar staan op het bureaublad van mijn computer dan kan ik ze zo invullen. Het is erg gebruiksvriendelijk.’

ICT-er Hagenhofschool
‘Het fijne van de PDF rapporten is, dat je ze op de server of in de cloud kunt klaarzetten voor de collegae. Het is erg gebruiksvriendelijk en vlot te gebruiken. Bij de inrichting van het rapport worden wensen en behoeften van de school meegenomen. Kortom een erg fijne, gebruiksvriendelijke en vlotte werkwijze.’

Zelf proberen?
Vraag een GRATIS voorbeeld rapport aan

Vul onderstaande velden volledig in om jouw proefexemplaar van een PDF Schoolrapport aan te vragen. Na het versturen van dit formulier ontvang je een e-mail met daarin de link naar de PDF.